woensdag 23 november 2011

Team 'Uit het diepst van ons hart' van start

 Het is zover, ons Alpe d’HuZes Team ‘Uit het diepst van ons hart’ is van start gegaan. Op donderdag 7 juni gaan Annette, Conny, Nienke, Kees, Harm, Dick en Rens de Alpe d’Huez beklimmen en ik ben de niet meefietsende teamcaptain. Zaterdag 19 november zijn we bijna allemaal naar Eindhoven gegaan voor de eerste deelnemersbijeenkomst van Alpe d’HuZes. Hiervan zijn we nog  enthousiaster terug gekomen. Het was een fantastische dag waar ik van begin tot eind behoorlijk van aangedaan was.  Al die mensen daar met allemaal hun reden en verhaal om te gaan fietsen en met allemaal de neuzen dezelfde kant op. Van de bijeenkomst staan prachtige foto’s, waar ik ook nog voorbij kom in gesprek met Coen van Veenendaal, op:
We hebben op de Alpe d’HuZes site onze eigen actiepagina gekregen waarop jullie kunnen gaan kijken maar nog belangrijker aan het team of één van ons een bedrag kunnen doneren. Wat onze inzet betreft die zal maximaal zijn, want het is zo belangrijk dat er veel geld binnenkomt voor kankeronderzoek. Ook heel belangrijker is dat bij Alpe d’HuZes niets aan de strijkstok blijft hangen. Op de Alpe d’HuZes site ( http://www.opgevenisgeenoptie.nl/over/geldbesteding.php ) kunnen jullie daar alles over lezen. Over al het geld dat binnen komt wordt verantwoording afgelegd. Op de site zie je dan ook precies waaraan elke euro die wordt gedoneerd aan wordt uitgegeven.

Hoe komen jullie op mijn actiepagina: Klik op deze link
http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/petrasitskoorn/petra-sitskoorn/

Of ga naarwww.opgevenisgeenoptie.nl , klik op actiepagina’s 2012, vul bij “zoeken” ‘Team Uit het diepst van ons hart’ in en doneer aan het team of één van de teamleden.  Het zou geweldig zijn als we met z’n achten een enorm bedrag gaan ophalen met deze waanzinnige sportieve prestatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten