dinsdag 20 december 2011

1001,65

Is het niet geweldig!!!
Dit is het resultaat van onze verkopen op de Kerstfair op Zonnestraal.

De weergoden waren ons zeer gunstig gezind. Want vrijdags was het nog vreselijk weer met de hele dag door buien en ook zondag was weer prut. Maar zaterdag was super. Pas om half 7 's avonds begon het te regenen.
Het was een reuze gezellige dag met de hele dag door mensen aan onze kraam. Het was niet alleen kopen maar ook gezellig kletsen, vertellen, het team aanmoedigen, kortom we hebben ons geen moment verveeld. We hadden de drukste kraam van de Kerstfair!

Ik was er al om half 1, om te helpen met opbouwen en ging pas weg om half 7, toen Irene vond dat het genoeg was. Kennelijk begon ik witjes weg te trekken van moeheid, want zelf kon ik me nauwelijks losscheuren van de kraam. Ons hele team, Mariette de vrouw van Kees en onze kids hebben zich ingespannen om van deze dag zo'n geweldige superverkoopdag te maken.

Een geweldig resultaat dat we hebben behaald voor ons Alpe d'HuZes Team 'Uit het diepst van ons hart' met de verkoop van de heerlijke producten die de firma Bickery geheel belangeloos ter beschikking had gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten